Rullaa rieska reppuun

20.04.2018 13:27 | Sami Garam

Ympäri maailmaa rullataan ruokaa littanan leivän sisään: tortilloita, kebabia, masala dosaa. Kotimainen versio on rieska. Täytettynä kikherneillä ja avokadolla se sopii myös kasvissyöjälle. Resepti Sami Garam Kuva Kasper Garam

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

LIITY JÄSENEKSI, SAAT LEHDEN

Latu&Polku on Suomen Ladun jäsenlehti ja levikiltään Suomen suurin ulkoilun harrastelehti. Me julkaisemme tarinoita ulkoilmaelämästä, jotta sinä voisit löytää ulkoilusta, retkeilyistä ja liikunnasta elämääsi enemmän sisältöä. Liity jäseneksi, niin saat Latu&Polku-printtilehden kotiisi neljää kertaa vuodessa sekä lukuoikeuden verkkolehteen ja näköislehtiarkistoon.

Liity nyt

Luitko jo nämä jutut?