20.04.2018 12:19 | Sami Garam
Resepti (16 kpl)
1 hiiva
150 g voita
5 dl maitoa
1,5 dl sokeria
2 tl suolaa
1 rkl kardemummaa
12-14 dl vehnäjauhoja
kuumennuksen kestävää vadelmahilloa
marsipaania
kananmuna
Wiener Nougatia tai muita suklaakonvehteja
Murenna hiiva voisulan ja kädenlämpöisen maidon seokseen. Mausta suolalla, kardemummalla ja sokerilla. Vaivaa jauhot mukaan ja anna taikinan nousta.
Jaa 32 pieneen palaan ja tee niistä noin 8 cm kokoisia kiekkoja. Lisää viipale marsipaania ja teelusikallinen hilloa joka toisen taikinakiekon päälle. Nosta toinen pala edellisten päälle ja sulje hyvin. Nostata uudelleen, voitele munalla ja paista 160-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Tarjoa kuuman maidon ja konvehtien seoksessa.
Kommentointi