Pääsiäisateria

20.04.2018 12:45 | Sami Garam

Pääsiäisen aikaan syödään usein lammasta, ja mikäpä sen parempi retkieväs olisikaan. Toki reseptissä voi käyttää muutakin jauhelihaa, mutta lampaan tuhti maku sopii uuniperunan kanssa loistavasti keväthangilla nautittavaksi. | Resepti Sami Garam Kuva Kasper Garam

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

LIITY JÄSENEKSI, SAAT LEHDEN

Latu&Polku on Suomen Ladun jäsenlehti ja levikiltään Suomen suurin ulkoilun harrastelehti. Me julkaisemme tarinoita ulkoilmaelämästä, jotta sinä voisit löytää ulkoilusta, retkeilyistä ja liikunnasta elämääsi enemmän sisältöä. Liity jäseneksi, niin saat Latu&Polku-printtilehden kotiisi neljää kertaa vuodessa sekä lukuoikeuden verkkolehteen ja näköislehtiarkistoon.

Liity nyt

Luitko jo nämä jutut?